7. Kelenderis Öykü Yarışması

Mersin/Aydıncık Belediyesi, öykü yazarlarının çalışmalarını desteklemek amacıyla, 7. Kelenderis Öykü Yarışması düzenlemiştir.

1-Yarışmaya 18 yaşından büyükler katılabilir.

2- Konu serbesttir.

3- Öykülerin daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış ve ödül almamış olması gereklidir.

4- Her yazar 6 (altı) sayfayı geçmeyen tek bir öyküyle yarışmaya katılabilir.

5- Öykü, bilgisayar ortamında, 12 punto ve bir buçuk satır aralığında yazılmalıdır.

6- Öyküde yazar adı belirtilmeyecek, sağ üst köşeye rumuz yazılacaktır.

7- Öykü, Word formatında CD’ye yüklenecektir.

8- Özgeçmiş, rumuz, açık adres, telefon numarası ve e-posta adresini içeren belge bir zarfa konulacak, zarfın üzerine de sadece rumuz yazılacaktır.

9- 5 (beş) nüsha öykü, rumuzlu zarf ve CD aynı zarfın içinde Aydıncık Belediye Başkanlığı 7. Kelenderis Öykü Yarışması 33840 AYDINCIK/MERSİN adresine gönderilecektir.

10- Son başvuru tarihi 17 Mayıs 2016 olup, postadaki gecikmelerden ve kaybolmalardan yarışmayı düzenleyen kurum sorumlu değildir.

11- Ödül olarak, Aydıncık Belediyesi AY-TUR tesislerinde, birinciye 6 (altı), ikinciye 4 (dört), üçüncüye 3 (üç) günlük yaz tatili olanağı sağlanacaktır. Ödül alan yazar, yanında bir kişi daha getirebilir. Ayrıca, yazarlara plaket verilecek, kitap armağan edilecektir.

12- Sonuçlar ve ödül törenin yapılacağı tarih yazarlara ayrıca bildirilecektir.

13- Yarışmaya katılan öyküler  telif ücreti ödenmeden Aydıncık Belediyesince  yayımlanacaktır.

14- Öykü yarışmasına katılan yazarlar yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.

SEÇİCİ KURUL

1-Muzaffer İZGÜ

2-Orhan ÖZDEMİR

3-Ali F. BİLİR