YENİ BAŞKANIMIZ HOŞ GELDİNİZ

• Yeni Başkanımız Hoş Geldiniz

24 Nisan günü saat 11'de Belediyemizde gerçekleştirilen temsili törende Kamaş İ.Ö.O. 8. sınıf öğrencilerinden Fikriye KOCABAĞ temsili olarak Belediye Başkanlığı görevini devraldı, Başkan Ferat AKTAN yeni başkana görevinde başarılar diledi, devir teslim töreninde Kamaş İ.Ö.O. müdürü Metin KİLİÇ’ te, hazır bulundu.

- Yeni Başkanımız görevi devir aldıktan sonra, mevcut başkanımız Ferat AKTAN' a ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür etti,

- Yeni Başkan açıklamalarının devamında, her mahalleye bir çocuk parkı olması gerektiğinden bahsederek, çocuklarımızın çocukluklarını yaşamalarını, geçmişte başkanımızın da bu konuda sitemi olduğunu belirtti, içmesuyu probleminden bahsetti, bu konuyla ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edindi, karayollarında güvenli trafiğin sağlanmasının gerektiğini belirtti, son günlerde yaşanan kazalardan dolayı ilçenin huzursuz olduğunu söyledi, belediyemizin bütçe imkanları dâhilinde okullarımıza daha fazla ayni yardımda bulunmasının gerekliliğini işaret etti, yine belediyemiz için yeni bina yapılmasının gerektiğini belirterek ayrıca ilçemizde bir cumhuriyet meydanın yapılmasını söyledi. Yeni başkanımız bu isteklerden sonra ilgili birimleri arayarak çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

- Başkan AKTAN ise yapmış olduğu açıklamada, minik Başkanla aynı duyguları paylaştığını, belirtilen sorunların hepsini bildiklerini, ama öncelikli sorunlara yoğunlaştıklarını, minik Başkanın tavsiye ve önerilerinin çok yerinde ve doğru olduğunu, bu önerileri kesinlikle dikkate alacaklarını belirterek,

“- özellikle karayolu trafik güvenliği çok önemli, sürücülerimizin trafik kurallarına azami derecede dikkat etmeleri gerekmektedir. Son günlerde ilçemizde yaşanan trafik kazasından dolayı, hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet diler, geride kalan ailelerine ise sabırlar dilerim. Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın. Diğer yandan da çocuklarımıza armağan edilen bu mutlu günün tüm ülkemize barış huzur ve mutluluk getirmesini diler, sayın başkanımızın talimatlarını da mutlaka yerine getireceğiz” dedi.

• Daha sonra karşılıklı dilek ve temennilerde bulunuldu ve tören sona erdi.

16.08.2014