Aşırı Bozuk Olan Yolar Stapilize Yapılıyor

İlçemizde etkili yağan yağmur; Kanalizasyon hattının tamamlanan bölgelerde çöküklere neden oldu. Oluşan çökükler Belediye Başkanlığı tarafından stabilize yol olarak düzeltiliyor.

Yola asfalt dökülmeyip stabilize yapıldığından dolayı sayınBelediye Başkanı Ferat Aktan açıklamada bulundu

Başkan Aktan ‘‘Herkesinde bildiği gibi daha öncede içme suyu şebekesini yeniledik ve şimdide kanalizasyon hattı döşenmekte bu çalışmalar yolları aşırı derecede tahrip ediyor. İçme suyu hattını değiştirdiğimiz zaman halkın birçoğu yollar neden asfaltlanmıyor diye haklı olarak tepki verdi. Halkımıza kanalizasyon yapılacağını ve de yolların tekrar kazılacağını belirterek asfaltlamanın boşa gideceğini belirttiğimizde Halk duyarlı davranarak yazın tozdan kışın çamurda kalmalarına rağmen kanaat ettiler. Arada tepki göstermeye devam eden istisnalar oldu, oda olacak. Ve yine halkımızdan tekrar sesleniyorum kanalizasyon hattı tamamlanmadan ve de tamamlanan hattın üstünden kış geçmeden asfaltlama yaptırırsam şu anki oluşan çökükler yine oluşacak ve asfalt heba olacak. Asfaltın kalıcı olması Aydıncık’a yakışır olması için biraz daha zamanımıza ihtiyacımız var. Tabii ki de aşırı bozulan yollar karşısında da duyarsız kalmayacağız durumuna göre çalışmalarımızı yapacağız. Şu anda Yeni mahallede aşırı bozulan yolda stabilize yol çalışması ile düzeltmelerde bulunduğumuz gibi. Şimdiden göstermiş olduğunuz duyarlılık ve kanaatiniz'den dolayı siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim.’’dedi.

12.01.2015