Toroslar E.D.A.Ş. Bilgilendirme Toplantısı

Toroslar E.D.A.Ş. Mersin Bölge Müdürü Munise HAMAMCIOĞLU, Şebeke Organizasyon Müdürü Cemal AYDIN, ve Kurumsal İletişim Uzmanı Berkan KARAKURT Kaymakamımız Hakan KAYA başkanlığında ilçemizde görevli idare amirleri ve Mahalle Muhtarları ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamı Hakan Kaya başkanlığında, Belediye Başkanı Ferat Aktan, ilçe idare amirleri ve mahalle muhtarlarından oluşan heyet, Toroslar E.D.A.Ş.'nin yetkililerinden hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Toroslar E.D.A.Ş. yetkilileri mahalle muhtarlarımızın sorunlarını dinledi, sorunlar hakkında çözümlerin en kısa sürede çözülmeye çalışılacağını , ilçemizdeki elektrik şebekelerini eski ve kullanım ömrünü tamamladığından dolayı sorunların yaşandığını şebeke yenileme çalışmalarının yatırım programına alındığını çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

10.02.2015