İlçede Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini anma töreni düzenlendi.

Çanakkale Zaferi Türk Milleti’nin bağımsızlığını ilelebet devam ettirebilmesi için kazanılan en büyük zaferlerden biri. Bu münasebetle İlçede Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini anma töreni düzenlendi.

Anma töreni cumhuriyet meydanında Atatürk büsttü önüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı tarafından saat 09:00’da çelenk sunuldu. Akabinde 2 dk. saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Tören; Ay-tur düğün salonunda Kamaş İlköğretim okulunun hazırladığı programla devam etti.

Kamaş İlköğretim okulu öğrencileri tarafından; Slayt gösteri, Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, Çanakkale destanı, Çanakkale Zaferinin Tarihimizdeki önemi, oratoryo, Koca Seyit’in Hikayesi, Kınalı Ali Oyunu, Korodan türküler, Çanakkale savaşı ile ilgili yabancı devlet adamlarının sözleri okunarak program sona erdi.

''''' Fotoğraflar için tıklayınız '''''

18.03.2015