Pembecik Mahallesinde Yol Yapımı Devam Ediyor

Aydıncık Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen stabilize yol çalışması mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Özellikle de evinin önünde geçmekte olan dereden dolayı evine ulaşmakta zorluk çeken vatandaşa sağlanan ulaşım vatandaşın gözünü doldurdu.

Başkan Aktan; Meclis üyesi Münür İşler, Mahalle Muhtarı Ahmet Duru ve Ahmet Doğan ile birlikte yürütülen stabilize yol çalışmasını inceleyerek yolun şarampol kısmında yağışlı havalarda oluşacak suyun akıntısının nasıl olacağını ve yolun hangi kısımlarından betonarme boru yerleştirilerek suyu karşı kısmına geçirilmesi gerektiğine dair tespitlerde bulunarak gerekli talimatları verdi.

Belediye Başkanı Aktan köylerdeki eksiklerin günümüz teknolojisine ve sosyal bir yerel yönetim anlayışına sığmayacağını belirtilerek bu eksiklerin giderileceğini ve de günümüz çağına yakışır olacağının güvencesini verdi.

08.04.2015