Turizm Haftası Kutlamaları

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası Cumhuriyet İlkokulunda yapılan etkinlikler ile başladı.
     Cumhuriyet İlkokulundaki etkinliklere Kaymakamımız Hakan KAYA, Aydıncık Savcısı Atilla BOZTOPRAK, Hakim Ertuğrul SEÇER, Hakim Bayram KALELİ, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin ALTUNOK, İlçe Belediye Başkan V. Ahmet YETİŞ, Belediye Meclis Üyesi Yüksel VATAN, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Turizm  Haftası Kutlama Programı Kapsamında;
 Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Anasınıf  öğrencilerinin 1.rant gösterisi, Şiirlerin okunması, 3. Sınıf  öğrencilerinin yurdumuzu tanıtım gösterisi, 2. Sınıf  öğrencilerinin dans gösterileri, Türkü Dinletisi, Kompozisyon ve  şiir yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi,  Sergilerin gezilmesi, Ören yerleri ve mozaiklerin gezilmesi  olarak düzenlendi.

17.04.2015