Gölet Temel Atma Töreni

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 6’ncı Bölge Müdürlüğü tarafından Aydıncık Göletti ve Sulama Projesinin yaklaşık maliyeti 19,844,69 tl olarak hesaplanmasına rağmen ihale bedeli 10,733,000,00 tl karşılığı olarak 31.12.2015 tarihinde tamamlanmak üzere AK-ELİ İNŞ.TİC.LTD.ŞTİ.’ne 26.06.2014 tarihinde işyeri teslim edildi. Gölettin ön yüzü betonarme kaplı kaya dolgu ve temelden yüksekliği 47 metre  olarak planlandı.

Mersinden canlı yayın aracıyla Kültür Bakanı Sn. Ömer Çelik, Belediye Başkanı Sn Ferat Aktan ve AK_ELİ  İNŞ.TİC.LTD.ŞTİ.’nin yetkili organları Katıldı. İlçemizde gölet yerinde hazır bulunan  Gülnar Kaymakamı, Aydıncık Belediye Başkan Vekili, Aydıncık Milli Eğitim Müdürü, Millet Vekili Adayı, Aydıncık Meclis Üyeliri, Ak pari İlçe Başkanı, Çok Sayıda Halkın Katılımı ile ilk temel atıldı.

'''''''''' Gölet Temel Atma Töreninden Görüntüler İçin Tıklayınız ''''''''''

30.05.2015