İlçemize Kaymakam Atandı.

İlçemize atanan Kaymakamımız Sn. Faruk Doğru’yu Belediye Başkanımız Sn. Ferat Aktan ve Meclis üyesi Sn. Yüksel Vatan Makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini sundu.

Kaymakamımız Sn. Faruk Doğru’nun öz geçmişi şu şekilde; 1985 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Nusaybin'de, Yükseköğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Bir süre T. Halkbankası A.Ş.'de Kredilendirme Uzmanı ve Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nda Hazine Kontrolörlüğü görevlerinde bulundu. 2012 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 2013 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından bir yıl süreyle Rusya Federasyonu Saint Petersburg şehrinde görevlendirildi. Rusça dili ve Rusya Devleti idari yapısı üzerine eğitim aldı.

İçişleri Bakanlığının 22.05.2015 tarih ve 7552 sayılı onayıyla ilçemize atanmış olup görevine başlamıştır. Halkımıza hayırlı olsun.

08.06.2015