2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı.

2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim haftası; İlçemizde bulunan okulların müdür, müdür yardımcıları, öğretmenlerin ve de Belediye Başkanımız Sayın Ferat Aktan’ın katılımı ile Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün iki öğrencisinin eşliği ile Atatürk Büstüne Çelenk sunarak başladı. Akabinde 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde al bayrağımız göndere çekildi.

Belediye Başkanı Aktan 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftasını Öncelikle kutlarken İlçemize yeni atamalarla katılan öğretmenlerimize yeni yerlerini hayırlı olmasını ve mesleklerinde başarılarını dilerken öğrencilerimizin başarısı için daima sizlerin yanındayız. Bize düşen görev ne ise yerine getireceğimizden emin olmanızı isterim dedi.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programı Atatürk ilkokulunda Milli Eğitim Müdürünün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okunarak birinci sınıfa yeni başlayan öğrencilere dördüncü sınıf öğrencileri çiçekler verdi. Yapılan ikramın ardından program sona erdi.

'''''''''' Fotoğraf Galarisi İçin Tıklayınız ''''''''''

30.09.2015