Atatürk’ün 77. Ölüm Yıl Dönümü Anma Programı

Bugün 10 Kasım Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölüm yıl dönümü. Tüm Türkiye de olduğu gibi İlçemiz Aydıncık’ta da ölüm yıl dönümü için program yapıldı.

İlçemiz Cumhuriyet meydanında Atatürk Büstü Önüne İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Atamızın ebediyete kavuştu saat 09:05’de ise 2 Dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde Bize miras bırakmış olduğu Al Bayrağımızın önce göndere çekilip ve daha sonra yarıya indirildi.

Cumhuriyet meydanında son bulan program; Aydıncık ortaokulu kapalı spor salonunda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, oratoryo ve şiirler okundu.

Programa; Aydıncık Kaymakamı Sn. Faruk Doğru, Belediye Başkanı Sn. Ferat Aktan, Garnizon Komutanı Sn. Hüseyin Altınok, Cumhuriyet Savcısı Atilla Boztoprak, Milli Eğitim Müdürü Sn. Ömer Aygün ve Kamu kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

''''''''''''''' Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız ''''''''''

10.11.2015