İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü Kutlaması Yapıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı ilçemiz Cumhuriyet meydanında Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün Atatürk Büstüne çelenk sunması ile başladı. Kutlama programı 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı eşliği ile sancağımızın göndere çekildi.

Öğretmenler evinde devam eden kutlama programı Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün’ün açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten Kompozisyon ve Şiirler okundu. Göreve yeni başlayan öğretmenler Kıdemli öğretmen eşliğinde yemin etmesi ile program sonlandı.

Programa Garnizon komutanı, Belediye Başkan Vekili, Emniyet Amiri, Cumhuriyet Savcısı, Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdür ve yardımcılarının yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

24.11.2015