Yağışlardan Dolayı Tahrip Olan Yollar Düzeltiliyor.

Kanalizasyon hattı geçmesi için kazılan yollar yağışlarla birlikte çökme ve çamurlaşma oluşturdu. Halkı zor durumda bırakan tahribatları gidermek için faaliyete geçen Aydıncık Belediye Başkanlığı; Hürriyet mahallesinden başlayarak düzeltilmeye başladı.

Aydıncık Belediye Başkanı Sayın Ferat Aktan’ın kanalizasyon çalışmaları geçen yolun üzerinden bir kış ya da toprağı doyurucu bir yağış olmadan asfaltlama faaliyetinde bulunulması kaynakların boşa harcanacağı anlamına geldiğini ve her ne olursa olsun Belediyenin kaynaklarını boş yere heba edemeyeceğini belirtmişti. Başkan Aktan’ın Bu sözlerinde haklı olduğu açıkça ortada.

Tahrip olan yollarda geçici önlem alan Aydıncık belediye Başkanlığı Halktan biraz daha sabretmelerini isteyerek gevşeyen yolların tam anlamıyla oturmasına müteakip yolların ilçemize yakışacak kaldırımlar yapılarak asfaltlanacağını bildirdi.

16.02.2016