23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayrımı İlçemizde de coşkuyla kutlandı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından sadece Türk çocuklarına değil, bütün Dünya çocuklarına armağan edilen, her yıl 23 Nisan günü kutlanan, Türkiye'nin milli bayramıdır.

23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve dolayısıyla da halkın yönetime tam anlamıyla hakim olmasının ilk günü olduğu için ulusal egemenlik açısından da önemli bir anlam taşır. Dolayısıyla Ülkemizin her bir köşesinde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayrımı İlçemizde de coşkuyla kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programını Kamaş ilkokulu öğrencileri tarafından sunuldu. Aydıncık’taki ilköğretim seviyesinde bulunan tüm okulların katılımı, İlçe Kaymakamı Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Ferat Aktan, İlçe Garnizon Komutanı Hüseyin Altınok, Kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra çok sayıda halkın katılımı ile coşkuyla kutlandı.

25.04.2016