YÜRÜYÜŞ KORDONU TAMAMLANDI

Çay Bahçesi Sahil Plajı ile İnce kum Koyu arasında bulunan Karataş bucağı’nın yaklaşık 800 metrelik kayalık alanda ki yürüyüş kordonu çalışması tamamlanarak hizmete açıldı. Doğa ile iç içe olan Yürüyüş kordonu; girişinde bulunan yapay şelalenin vermiş olduğu hava ile günbatımını, ufuk hattı boyunca denizin uzantısını, ilçemizin güzelliğini izleme fırsatı tanıyan ve siz değerli halkımız ve tatile gelen yerli yabancı turistlerimizi doğal hali ile huzurlu güzel vakit geçirmeye hazır hale geldi. Çalışmaları ile ilçemize güzel yenilikler katan ve katmakta olan belediye başkanımız Sn.Ferat AKTAN ‘halkım ve Aydıncık için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yürüyüş kordonu halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.

16.08.2014