Pembecik’te Düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Programına Konuk olduk

Belediye Başkanımız Ferat Aktan, Pembecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği tarafından organize edilen Kutlu Doğum Programına katıldı. Pembeciklilerin ve çevre halkın yoğum katılım gösterdiği programda Grup Ezgi ve Aldulkadir Uzun ilahi dinletisi sundu.

Kutlu doğum programı törenine; Aydıncık Kaymakamı Yavuz Arslan, Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan,  Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Burdur Başsavcısı Sadi Doğan, Hakim Ertuğrul Keser, Aydıncık Müftüsü Zafer Yıldız ve Aydıncık, Gülnar, Bozyazı, Anamur İlçelerin ve de Çevre köylerden katılan çok sayıda halk katıldı.

Programda Prof. Dr. Ahmet Koç; Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet konusunda seminer verdi.

Değirmendere de İnşası tamamlanan caminin açılışı yapılarak öğlen namazı kılındı. Program sonunda misafirlere pilav üstü kavurma ikram edildi.

25.04.2016