Şerife teyzemize El Birliği ile Ev Yapıldı.

Aydıncık Belediye Başkanlığı öncülüğü ile Aydıncık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı barınma yardımı kapsamında Şerife BULDURLUOĞLU’na ev yaptırıldı.

Hatırlanacağı gibi Aydıncık İlçe halkı, Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine yardım tırı gönderirken, Şerife teyzemiz son parası olan Bir (1) lirayı bağışlayarak halkımızın büyük bir teveccühüne yol açmış ve olay, ulusal basında yer almıştı.

Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hayırsever Kişiler ve de malzeme alışverişi yapılan esnaflarında katkılarıyla Şerife teyzemize Aralık 2014 de başlatılmış olan ev inşaatı Nisan 2016 tamamlandı. Aydıncık Kaymakamımız Yavuz Arslan’ın evin giriş kapısındaki kurdeleyi kesmesinin ardından içeriye giren misafirlere ikramda bulunuldu.

Kaymakamımızın yapmış olduğu basın açılamasına müteakiben Belediye Başkanımız Sayın Ferat Aktan sosyal yardımlaşma vakfının yardımlarının tek başına yetersizliğini dile getirerek, yardımı bulunan kamu kurum ve kuruluşlara, esnaflara ve kişilere teşekkürde bulundu.

''''''''''''''''''''   FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ   ''''''''''''''''''''

29.4.2016