Aydıncık Çok Programlı Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile Aydıncık Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından Bilim Fuarı yapıldı.

Fuarda; Belediye Başkan Vekil Yüksel Uğran, Garnizon Komutanı Hüseyin Altınok, Milli Eğitim Müdürü Ömer Aygün, Kamu Kurum ve Kuruluşların yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Aydıncık Çok Programlı Anadolu Lise Müdürünün açılış konuşmasının ardından Belediye Başkan Vekili, Garnizon Komutanı ve Meski Koordinasyon Daire Başkanı açılışı kurdelesini kesti.

Aydıncık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projeleri tek tek gezen protokol öğrencileri tebrik etti.

'''''''''' Fotoğraf Galerisi İçin Resmin Üzerine Tıklayınız ''''''''''

25.5.2016