Aydıncıklılar Demokrasisine ve Geleceğine Sahip Çıktı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağırısıyla başlayan demokrasi nöbeti tüm yurtta tutulmaya devam ediyor.

Aydıncık’ta da süren demokrasi nöbetine tüm Aydıncıklı hemşerilerini çağıran Aydıncık Belediye Başkanı Sayın Ferat Aktan’ın çağırısı cevapsız kalmadı. Kanal 33 ekranlarından da canlı yayınlanan Aydıncık Liman içindeki demokrasi nöbetine halkın katılımı yoğundu. Hiç eksilmeyen bir coşkuyla nöbet tutmaya devam eden vatandaşlarımız ellerinde bayraklarıyla yedisinden yetmişine ordaydı.

Gülnar Kaymakamı ve Aydıncık Kaymakam Vekili Sayın İsmail Pendik, Belediye Başkanımız Sayın Ferat Aktan, Siyasi Parti Başkanları ile kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ve çalışanları da liman içindeki demokrasi nöbetine katılarak Aydıncıklılara destek verdi.

Demokrasi nöbetinde Aydıncıklı hemşerilerine seslenen Başkan Aktan, ‘’15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Meydanları boş bırakmayın’ uyarısının ardından tüm hemşerilerimiz siyasi görüş ayırt etmeksizin bu çağırıya uymuş ve kendi milli iradelerine sahip çıkmak için demokrasiden yana tavır almışlardır. Bu anlamda buraya gelerek tüm Türkiye’ye Aydıncıklıların da demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını göstermiş olduk. Darbecilere karşı olduğumuzu tüm ülkeye haykırmış olduk.’’ Dedi.

Kanal 33’ten canlı yayınlanan demokrasi nöbetine Mersin milletvekillerimiz de canlı telefon bağlantısı yaparak halkın yanında olduklarını, demokrasi ve millet iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu ve desteklerinden dolayı Aydıncıklılara teşekkürlerini sunarak Aydıncık halkına destek verdiler.

Gece Grup Dolunay da söylediği türkülerle halkı coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Aydıncık halkı meydanı boş bırakmayarak demokrasiye sahip çıktığını gösterdi.

'''''''''' Fotoğrafın Tamamı İçin Resmin Üzerine Çift Tıklayınız ''''''''''

31.7.2016