Liman İçi Peyzaj Çalışması

İlçemizin simgesi haline gelmiş yerlerden biri olan liman içi bölgesi peyzaj ve çevre düzenlemesi sayesinde yepyeni bir yüze kavuşacak.  Bunun için bölgedeki çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Aydıncık Belediye Başkanlığı tarafından projesi çizilen çalışmalar kapsamında liman içi bölgesinin kuzey tarafına  üç kademeli set inşa edilecek ve doğu tarafında da gerekli yeni düzenlemeler yapılacak. Yapılan düzenlemelerle liman içi bölgesinin yepyeni bir çehreye kavuşacağını belirten Belediye Başkanı Ferat Aktan da çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların bir an önce bitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. İlerleyen günlerde yeni görünümüyle liman içi bölgesi hem halkımızın hem de dışardan gelen misafirlerimizin dinlenebileceği uğrak yerlerinden biri haline gelecek.

2.8.2016