30 Ağustos Zafer Bayramı

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıl dönümü ilçemizde kutlandı. Çelenk sunumuyla başlayan tören, Vali Yardımcısı Sayın Cemal Yıldızer'in, Belediye Başkanımız Ferat Aktan'ın, kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerinin ve Aydıncık halkının katılımıyla gerçekleşti.

Törende günün anlamına yönelik yaptığı konuşmada Vali Yardımcısı Sayın Cemal Yıldızer; Türk tarihindeki bağımsızlık mücadelesinin en önemli noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamaktan büyük bir gurur duyduğunu, geçmişi böylesine muhteşem zaferlerle dolu bir milleti hiçbir gücün yenemeyeceğini, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminde de halkın bunu bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

30.8.2016