İlçemizde 2016-2017 Eğitim Öğretim Açılış Programı Düzenlendi

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının açılışı sebebiyle Aydıncık Liman içinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ferat Aktan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün, okul müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün Atatürk Anıtı'na  MEB çelengini sundu.

Çelenk sunma töreninin ardından Kamaş İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Kutlama Programı yapıldı. Programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün yaptı. Konuşmasında," İlköğretim Haftası ilçemizde ve okullarımızda bir şölen havası içinde kutlanmaktadır. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının çocuklarımıza, onları yetiştirip eğitim yuvalarımıza kazandıran velilerimize, onlara kucak açan sevgi ve şefkatle hayata hazırlayacak olan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına kutlu olmasını temenni ederim. " dedi. Ömer Yazgan Aygün'ün konuşmasının ardından Aydıncık Kaymakam Vekili İsmail Pendik de," Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimize, böylesine kutsal bir mesleği seçen öğretmenlerimize ve tüm velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum. " dedi. Program okunan şiirlerin ve 4. sınıf öğrencilerinin 1. sınıf öğrencilerine çiçek takdim etmesiyle son buldu.

Fotoğraf galerisi için resmin üzerine çift tıklayınız.

21.9.2016