Dere Kenarlarına Yol Yapımı Başladı.

Aydıncık'ın güzelleşmesi ve daha modern bir kent görünümüne kavuşması için Aydıncık Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar son hızla devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bulunan derelerin kenarlarına duvarlar örülerek ıslah çalışmaları tamamlandı.

Tamamlanan bu çalışmaların ardından yine belediye ekiplerince ıslah edilen derelerin kenarına yol yapımı çalışmaları başladı.Çalışmaların bir an önce tamamlanması için elinden gelen her türlü yardımı esirgemeyen Belediye Başkanı Ferat Aktan bizzat yapılan çalışmaları yerinde izleyerek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ferat Aktan; Aydıncık halkına hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmadığını, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar yapmaya devam edeceğini, Aydıncık'a hizmet etmekten gurur duyduğunu belirtti.

Çalışmalar tamamen bittiğinde Aydıncık modern bir kent statüsüne ulaşma yolunda atılan bir adımı daha tamamlamış olacak.

26.12.2016