Vali Yardımcısı Sayın Süleyman Deniz ve YİKOB Müdürü Sayın Murat Tülü İlçemizi Ziyarette Bulundu.

İlçemizin gelişmesi için yapılacak olan yatırımları yerinde incelemek üzere Yatırım İzleme Ve Koordinasyon (YİKOB) Başkanlığını yapan Vali Yardımcısı Sayın Süleyman Deniz ve YİKOB müdürü Sayın Murat Tülü hafta sonu ilçemizi ziyaret etti.

Ziyaretinde öncelikle önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan proje kapsamında bulunan Taşmasa  ve Balıkçı Barınağının çevre düzenlemesini bizzat yerinde incelemelerde bulundu. Proje tamamlanıp hayata geçirildiğinde ilçe turizmine katkı sağlayacak iki önemli yer ilçemize kazandırılmış olacak.

Yapılan incelemelerin ardından Aytur Dinlenme Tesisleri'nde öğle yemeği yiyen Sayın Süleyman Deniz, daha sonra Anamur'daki programına katılmak üzere yola çıktı.        ''''''''''''''' Fotoğraf Galerisi İçin Resmin Üzerine Tıklayınız ''''''''''

24.1.2017