İlçemizde Güvenlik Seviyesi Artıtırıldı.

Aydıncık Belediyesinin ilçemiz için yaptığı çalışmalar hızla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında ilçe çapında güvenlik seviyesini arttırmak için Emniyet Genel Müdürlüğünün Kent Güvenlik Sistemi Projesine İlçemizi de dahil ettirdi.

Hayata geçirilen proje kapsamında ilçemizin önemli noktalarına mobese kameraları yerleştirildi.Yakın zamanda faaliyete geçecek olan sistem  7/24 kayıt yapılarak takip edilebilecek. Mobese kameralarının yerleştirilmesiyle güvenlik ve sabotaj olaylarına karşı önemli ve büyük bir önlem alınmış oldu.
Belediye Başkanı Ferat Aktan; halkın güvenliğinin her şeyden önce geldiğini, halkın güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri her zaman alacağını ve bu kapsamda yapılacak çalışmaların devam edeceğini belirtti.

10.2.2017