Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması Aydıncık'ta yapıldı.

Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan'ın katılımıyla Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması Aydıncık'ta yapıldı.

Buluşma; Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan'ın yanı sıra Millet Vekili Hacı Özkan, Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Aydıncık Kaymakam Vekili Muhammed Üsame Soysal, Bozyazı Kaymakamı Hayati Taşdan, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu, Aydıncık ve Bozyazı muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Sayın Lütfi Elvan muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını dinleyerek karşılıklı istişarede bulunuldu. Sayın Lütfi Elvan; sorunların çözümü için gerekli talimatları yerinde vererek en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını ve halkın sorunlarının bir an önce ortadan kaldırılacağını belirtti.

Toplantının ardından Sayın Lütfi Elvan Ak Parti İlçe Binasına geçerek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinledi ve gerekli çözümler için bir an önce çalışmalar başlatacağının sözünü verdi.

'''''''''' Fotoğraf Galerisi İçin Resmin Üzerine Tıklayınız. ''''''''''

3.4.2017