Bin Aydan Daha Hayırlı Olan Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Aydıncık Belediye Başkanı Sayın Ferat AKTAN;

Cenab-ı Hakk’ın bin aydan daha hayırlı kıldığı ve tan yeri ağarana kadar bütün meleklerin yeryüzüne indiği, açılan ellerin geri çevrilmediği bu hayırlı gece tüm Müslümanlara, kıymetli hemşerilerime mübarek olsun.

Hazreti Mevla mübarek Ramazanı Şerif ve içindeki en hayırlı gece olan Leyleyi Kadir hürmetine dini, dili, kıblesi, peygamberi (asm), mazisi bir necib milletimize huzuru, sükunu esenlik ve süruru daim eylesin, Memleketimizin birliğini, birlikteliğini bozmasın.

Güzel ülkemizin en güzide, en sakin, ecdadına milli ve manevi değerlerine en bağlı illerinden biri olan Mersinimizde ve AYDINCIK İlçemiz de uhuvveti de daim eylesin.

Birbirleri için el açmış kadirşinas kulları affetmek o rahmeti sonsuzdan uzak değildir ki kadri kılınmış bir geceyi bin ay kılan bu rahmete sığınarak Kadir Gecesinin tüm Aydıncıklı hemşehrilerime ve alemi İslama Mübarek olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.

21.6.2017