Sahil Düzenlemeleri Başladı

Eskiyörük Mahallesi Karatepe Mevkiisinde bulunan sahilde Aydıncık Belediye Başkanlığı tarafından peyzaj çalışması başlatıldı. Yapılan peyzaj çalışmasında duvar yapımı, palmiye ağaç dikimi, plaj girişinde merdiven yapımı, plaj temizliği, kaldırım ve yaya yolu yer almaktadır.

Faaliyete geçen peyzaj çalışmasını Belediye Başkanımız Sayın Ferat Aktan yerinde inceleyerek eksik kalan ve ilave yapılması gereken yerleri tespit ederek yapılacak düzenlemelerin daha elverişli ve estetik görünümlü hale getirilmesini sağlamaktadır.Başkan Aktan, ilçe sınırımız dahilinde bulunan sahillerin tamamında düzenleme yapılarak halkımızın ve ilçemize ziyarette bulunacak tatilcilerin hizmetine sunulacağını vurguladı.

23.6.2017