Belediyemiz halkın yol ile ilgili sorunlarını gidermeye devam ediyor.

Yenikaş Mahallesi’nde bulunan Yenikaş Mezarlığının D-400 Karayolundan ayrılan yol sapağı, yolun keskin virajlı olması ve özellikle cenaze defnetme sırasında araçların yoğunluğu trafiği aksatması sebebiyle ihtimali yüksek olan trafik kazalarının önüne geçilmesi için Belediye Başkanımız Ferat AKTAN gerekli girişimlerde bulundu. Başkan AKTAN Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucu Yeni Kaş Mezarlığına ayrılan yerde yol genişletme çalışmaları yapılarak sürücülerin görüş açısı genişletildi. Ayrıca cenaze defin sırasında araçların yol kenarına park ederek trafiği aksattığından park yeri de yapılarak olması muhtemel kazaların önüne geçildi.

Belediye Başkanımız Ferat AKTAN halkın sorunlarını çözmeye devam edeceklerini ve çözüm aşamasında tüm bu çalışmaların yapılması sırasında her zaman desteklerini esirgemeyen  Sayın Lütfi ELVAN’ a teşekkürlerini sundu.

12.7.2017