AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANIMIZ FERAT AKTAN İLE ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat AKTAN şehit, gazi eşleri  ve engelli annelerini bu anneler gününde de yalnız bırakmadı.

Başkan AKTAN "Hepimizin üzerinde annelerimizin emekleri ve duaları vardır.Onların saçlarına düşen akların bir tanesinin hakkını binlerece gün kutlasak da ödeyemeyiz. Elleri öpülesi annelerimizi her gün ve her an hatırlamalıyız. Annelerimiz her gün baş tacı edilmeye layıktır"dedi.

Şehit,gazi ve engelli annelerimiz için ise "Vatanımız için şehit olan eşlerinin acısını yüreğinde yaşatan şehit eşlerimiz ve engelli çocuklarını hayata tutunması için büyük emek sarf eden annelerimizin hakları daha büyüktür. Yüreğinde sınırsız sevgi ve sabır dolu tüm annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutlarım"dedi.

FOTO GALERİ İÇİN RESİME TIKLAYINIZ...

12.5.2019