AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANI FERAT AKTAN'A TEŞEKKÜR BELGESİ

Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat Aktan 31 Mart seçimleri sonrasında Aydıncık'ın gelişmesi,ilerlemesi ve kalkınması amacıyla hazırlamış olduğu projelerin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve hayat geçirilmesi için uzun uğraşlar veren Aktan gecesini gündüzüne katarak 3 dönem boyunca Aydıncık'a  ve Aydıncık halkına hizmette bulundu.

Şehir, sahil, park düzenlemelerinden alt yapı sorunlarına kadar her zorluğun altından alnının akıyla çıkan Aktan son günlerin en gözde projesi olan Kent Park projesinin çalışmalarını yerinde incelemek için Mersin Vali Yardımcımız Sayın Süleyman Deniz ve Aydıncık Kaymakamımız Sayın Mehmet Erhan Türker ile birlikte Aktan'dan Kent Pak hakkında bilgiler aldı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Erhan Türker Aktan'ın yaptığı çalışmlardan dolayı Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat Aktan'a Teşekkür Belgesini takdim etti.

26.6.2019