Başkanımızdan Öğretmenlere Sürpriz.

Belediye Başkanımız Sn. Ferat AKTAN 23 nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına müteakip ilçemizde görev yapan öğretmenlere; Yörük Tepesi Piknik alanında piknik düzenledi. Programa sürpriz bir şekilde katılan Millet Vekilimiz Sn. Nebi BOZKURT; Öğretmenlerimizi tebrikte bulundu.

Piknik alanında renkli görüntüler yer aldı. Öğretmenler kendilerine düzenlenen programdan memnuniyetlerini bildirirken bu etkinliklere ihtiyaçları olduğunu, diğer okuldaki meslektaşları ile tanışma ve kaynaşma olanaklarını yakaladıklarını ve de streslerini atarak deşarj olduklarını belirterek Sn. AKTAN’a teşekkürlerini sundular.

Başkan AKTAN ‘Öncelikle öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Düzenlemiş olduğumuz etkinlik ilk olması nedeniyle eksiklerimiz mevcut olabilir. Şimdiden özürlerimi bildiririm.

Siz değerli öğretmenlerimizin 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlarım. İlçemizde yalnız olmadığınızı belirtirim. Tüm öğretmenlerimizi bir arada, mutlu ve huzurlu görmek bizi de mutlu ediyor. ilçemizde görev yapan öğretmenleri birbirleri ile tanışmalarını sağlamak ve de stresinizi arındırmayı kendimize bir görev olarak benimsemekteyim. Sizlerden gelecek önerileri önemle üzerinde duracağım. Sizlerden de beklentilerimiz Maolum, çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilerinizle aydınlatarak aydıncığın geleceğine ışık tutmanızdır.

Bu gibi etkinlikler tüm kamu ve diğer çalışanlar için gerçekten ihtiyaç. Ben şahsım olarak böyle bir etkinli yaptığımız için çok mutluyum. Bu gibi etkinlikleri artırarak tüm çalışanlarımızın stresinden arındıracağız.’ Dedi.

16.08.2014