30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ 97. YILI KUTLAMA PROGRAMI

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıl dönümü ilçemizde kutlandı. Çelenk sunumuyla başlayan tören, İlçe Kaymakamımız Kamil GÜZEL'in Belediye Başkanımız Ferat AKTAN'ın, kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerinin ve Aydıncık halkının katılımıyla gerçekleşti.

Törende günün anlamına yönelik yaptığı konuşmada J. Astsb. Kd. Bşçvş. Mehmet MALGIR Türk tarihindeki bağımsızlık mücadelesinin en önemli noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamaktan büyük bir gurur duyduğunu, geçmişi böylesine muhteşem zaferlerle dolu bir milleti hiçbir gücün yenemeyeceğini, belirtti.

J. Astsb. Kd. Bşçvş. Mehmet MALGIR'ın konuşmasının ardından Okulların Bayrak ve Flama gruplarının Resmi Geçiteri yapıldı.

Programa akabinde İlçe Kaymakamımız Kamil GÜZEL beraberinde İlçe Belediye Başkanımız Ferat AKTAN Kaymakamlık Makamında 30 Ağustos Zafer Bayramı dolyısıyla tebrikleri kabul ettiler.

FOTO GALERİ İÇİN RESİME TIKLAYINIZ...

30.8.2019