Başkanımızdan Azgınoğlu Petrol Ltd.Şti’ne teşekkür

Azgınoğlu Petrol Belediyemize bir adet sıfır kilometre DAICA DOKKER Marka hizmet aracı bağışladı. Başkanımız Ferat AKTAN Azgınoğlu Petrol Ürünleri San Tic Ltd Şti’ ne Belediyemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Başkanımız Ferat AKTAN;

-         “Herkesin bildiği gibi, ilçemizin saygın firmalarından birisi olan AZGINOĞLU PETROL’ ün Kurucusu ve Şirket Müdürü Sayın Ahmet AZGINOĞLU geçtiğimiz günlerde DAICA DOKKER Marka sıfır kilometre bir aracı belediyemize bağışlamıştır. Sayın Ahmet Bey’ e bu davranışlarından ötürü şahsım ve Belediyem adına çok teşekkür ederim. Ayrıca işlerinde daha çok başarı ve bol kazanç diler bu hizmetlerinin devamını beklerim.” dedi.

-         Azgınoğlu Petrol’ ün kurucusu ve şirket müdürü Ahmet AZGINOĞLU’ da –“ Belediye Başkanımızın çabası ve memleketimize olan hizmet sevdasına bir nebze katkımızın olması ve taşın altına elimizi koyma noktasında şahsım ve firmam karar almış ve söz konusu aracın belediyemize ihtiyaç olduğunu tespit ederek katkı sağlamak istedik. Bundan dolayı bu aracı belediyemize bağışladık” dedi.

-         Bilindiği üzere Azgınoğlu Petrol OPET ve AYTEMİZ Markaları adı altında ilçemizde akaryakıt sektöründe uzun yıllardır halkımıza ve tüketicilere hizmet sunmaktadır.

16.08.2014