2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programı kutlama dolayısıyla Aydıncık Cumhuriyet Meydanı'nda ve Fatih İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Törene İlçe Kaymakamımız Kamil GÜZEL, Belediye Başkanımız Ferat AKTAN,kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri,öğretmenler, öğrenciler ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

Cumhuriyet Medyanı'nda başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan AYGÜN tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması,sayı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile sonlandı.

Programın akabinde Fatih İlkokulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,Fatih İlkokulu Mürdürü Muhammet Düz'ün konuşması,günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Ömer Yazgan AYGÜN tarafından yapılması,Aydıncık Kaymakamımız Kamil GÜZEL'in hitapları,Fatih İlkokulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunması ve oratoryonun sunulması,4. sınıfların 1. sınıf öğrencilerine hediye takdim edilmesi,halk oyunu göstergesi, "Her Öğrenci Bir Fidan" kapsamında fidan dikilmesiyle son buldu.

9.9.2019