11 MİLYON FİDAN İLE GELECEĞE NEFES OL!

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün Türkiye genelinde başlattığı "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında ülke genelinde eş zamanlı olarak 11 milyon fidan toprakla buluşturuldu

Aydıncık Kaymakamı Kamil Güzel, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve Kamu Kurum ve Kuruluş amileri , öğrenciler ve halkın katılımı ile Aydıncık Belediyesi'nin de katıldığı kampanyada Aydıncık'ın Aynalıgöl Mağarası Mevkiinde dikim yapıldı.

11 Kasım saat 11.11'de başlayan etkinliklerde Aydıncık’ın 7 Aynalıgöl Mağarası Mevkiine okullardan öğrenciler ve gönüllülerin katılımıyla fidanlar geleceğe nefes vermek için dikildi.

Aydıncık’ın Aynalıgöl Mevkiinde gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine katılan vatandaşlara  teknik ekip ve araç gereç temininin yanı sıra ikramlarda da bulunuldu.

Aydıncık Kaymakamı Kamil Güzel ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’a destek verdiği "geleceğe nefes ol" kampanyasına katılan vatandaşlar, öğrenciler ve öğretmenler daha yeşil bir Aydıncık için yaptığı çalışmalarından dolayı Aydıncık Kaymakamı Kamil Güzel ve  Belediye Başkanı Ferat Aktan'a teşekkür etti.

11.11.2019