Balıkçı Barınağının Bakım Onarımı Yapılacak

Belediye Başkanımız Sn. Ferat AKTAN kış mevsiminde, doğal afetten dolayı hasar gören balıkçı barınağının hasarlarının giderilmesi ve bununla birlikte tekne bağlama yeri, çekek yeri, elektirik-su tesisatı, fenerlerin yenilenmesi vb. hizmetlerin yapılması için talep de bulunulduğunu belirtti.

Sn. AKTAN ‘Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğünce 2013 yılı yatırım programı dâhilinde hasar onarımlarının yapılması için V. Bölge Müdürlüğüne ödenek tahsil edildi. Balıkçı barınağının mendirek hasarlarının giderilmesi için tahsis edilen ödenek doğrultusunda Bölge Müdürlüğünce yapılacak olan ihale için proje-keşif-şartname hazırlanması işi yürütülmektedir.’ Dedi.

Sn. Ferat AKTAN, Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığının yatırım programında olan ‘Aydıncık Yat Limanı İnşaatı’ ve Bölge Müdürlüğünce ihalesi yapılacak olan ‘Aydıncık Balıkçı Barınağı Hasar Onarım’ çalışmaları için ihtiyaç olacak çeşitli kategoride taş ihtiyacını Belediyemizin ruhsatlı taş ocağından temin edilmesi planlanmakta olduğunu belirtti.

18.08.2014