Sn. Ferat AKTAN Okullarımızı Ziyaret Etti.

Belediye başkanımız Sn Ferat AKTAN öğretmen ve öğrencilerin yaz tatiline girerken tüm okullara ziyarette bulundu.

Öğretmenlerimizin göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunan başkanımız ‘bir insanın ve ailenin, kurumun, devletin ve ülkenin geleceğini istikbalini şüphesiz öğretmenler belirlemekte.’ Öğretmenlerimizin görevini yerine getirebilmesi için kendisine düşen görev ne ise yapmaya hazır olduğunu belirten başkanımız Öğretmenlerden ilçemiz öğrencilerinin Bilgi seviyesini, Kültürünü ve öğrencilerin kendine olan özgüveninin oluşturulması istedi.

Belediye Başkanımız sn. AKTAN ‘ yaz tatilinde streslerini atarak deşarj olmuş, dinlenmiş yeni öğretim yılına bilgiye aç öğrenci, öğretmeye hazır dinamik öğretmen görmek ümidiyle iyi tatiller.’dedi

18.08.2014