Çukurova Kalkınma Ajansı ile Protokol İmzalandı.

Belediye başkanımız Sn Ferat AKTAN İlçemizin her konuda oluşabilecek problemlerin çözülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde çiftçilikle uğraşan halkımızın daha kaliteli ürün yetiştirebilmesi için laboratuar ve kadınlarımızın kişisel becerilerini geliştirerek ilçemizin kalkınmasında katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Belediyemiz, Aydıncık Ziraat Odası başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce ortaklaşa hazırlanan Toprak, bitki analiz laboratuarı ile bilgiişlem ortak hizmet altyapısı kurulması projesi ve Kadınlara yönelik meslek edindirme ve girişimcilik eğitimleri projesi Çukurova kalkınma ajansı ile protokol imzalandı.

Belediye Başkanımız Sn. Ferat AKTAN her iki projenin de çukurova kalkınma ajansından geçmesiyle ilgili olarak çok mutlu olduğunu,projelerin ilçe ekonomisine katma değer katacağını  belirterek halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

18.08.2014