Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Suat KILIÇ İlçemizde

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Suat KILIÇ ile Valimiz Sn. Hasan Basri GÜZELOĞLU, Aydıncık Belediye başkanımız Sn. Ferat AKTAN’ın daveti üzerine ilçemizi ziyarette bulundu.

İlçemize helikopter ile gelen Bakanımız ile Valimizi; İlçe Kaymakamı Özgür KÖRÜKÇÜ, Belediye Başkanımız Ferat AKTAN ve Mersin İl Kültür Müdürü Bahaettin KABAHASANOĞLU tarafından karşılandı. Burada ‘Dünyanın 8’inci Harikası’ olarak adlandırılan Aynalıgöl Mağarası’nı inceleyen Bakanımız ile Valimiz, yetkililerden bilgiler aldılar.

Aydıncık için fırsatları değerlendiren başkanımız Sn. AKTAN; Bakanımızdan ilçemize tribün’lü saha yapılması için destek sözü aldı. Başkanımız tarafından Bakanımız ile Valimize Aynalıgöl’ün fotoğrafları takdim edildi.

18.08.2014