Ev Hanımlarına Yönelik Eğitim

Çukurova kalkınma ajansı ile 18 Haziran da imzalanan protokol Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce ortaklaşa hazırlanan Kadınlara yönelik meslek edindirme ve girişimcilik eğitimleri başladı.

AY-TUR dinlenme tesisinde Sn. Hasan Uğur CAN tarafından verilmekte olan eğitim 9 gün sürecek. Katılım beklentilerin üzerinde olması eğitimin gerekliliğini gözler önüne serdi.

Belediye Başkanımız Sn. Ferat AKTAN “ilçemizde evinde oturan kadınlarımızın sayısı oldukça yüksek. Ev Hanımlarının küçük de olsa aile ekonomisine ve dolayısıyla ilçe ekonomisine katkıda bulunmasını amaçlamaktayız. Meslek edindirme ve Girişimcilik Eğitimin amacı da ev hanımlarımızın işgücü, beceri ve beyin gücünden yaralanılarak ekonomiye güç katmaktır. Eğitimin ev hanımlarına hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

18.08.2014