Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

İlçemizde Cumhuriyettin 90 ıncı yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramına İlçe Kaymakamı Sn. Özgür KÖRÜKÇÜ, Belediye Başkanı Sn. Ferat AKTAN, Cumhuriyet savcısı Sn. Atila BOZTOPRAK, Garnizon komutanı Jandarma Kd.Bşçvş A.Duran BULAT, Emniye Amiri Sn. Tayfun YILAR, İlçe Protokolu ve halkımız katıldı.

Cumhuriyet Bayramı saat 09:00 da 2 dk. Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okunarak başladı. İlçe Kaymakamımız Sn. Özgür KÖRÜKÇÜ’nün günün anlam ve manasını belirten konuşmasına müteakip görev alan okullar gösterilerini sundu. Coşku ile kutlanan bayram tören geçiti ile son buldu.

18.08.2014