Aynalıgöl Mağara Yolu Asfaltlanıyor.

Aynalıgöl Mağara yolunun asfalt dökümü başladı.

Mağaranın Yolunun stabilize ve genişletilmesi için Çok emek harcayan Başkanımız ; Mağaranın açılabilmesi için yolun asfaltlanmasını da sağladı.

Belediye Başkanımız AKTAN " Mağaranın İlçemize turizm bakımından katkısı çok olacağını biliyoruz. Bunun içinde mağarayı hiç bir zaman işini erteleyemeyiz. Biz Belediye olarak elimizden geleninde üzerine çıkarak mağarayı gündeme getirmekteyiz ve üzerimize düşen görevi yapmaktayız. Yolun genişletmesini, stabilize yapılmasını vede sonucunda asfaltlanmasını sağladık. Şimdi Herkezinde bildiği gibi yol üzerindeki çöplüğün kaldırılmasında. Bunun içinde Katı Atık Birliği Projesi gündemde. Projemiz gerçekleştiği vakit mevcuttaki çöplük kaldırılarak tekmen bölgösine kurulacak olan tesise götürülecek." dedi.

18.08.2014