İlçemizde Öğretmenlerin Öğretmen Günü Kutlandı

Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesi ile öğretmenlerimizin öğretmenler günü törenle kutlandı.

Cumhuriyet meydanına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Büstü önüne Çelenk sunuldu. Saygı dürüşü ve akabinde İstiklal Marşı okunan program Öğretmenler evinde devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın devamında Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından şiir okundu. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimiz yemin etti.

Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesini yaptığı Komposizyon ve Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken birinciler eserlerini okudu.

Aydıncık Belediye Başkanlığı ve Aydıncık Temel ilköğretim Okul müdürlüğünün organizesi ile yapılan Satranç ve Masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödül ve katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Aydıncık Belediye Başkanı Sn. Ferat AKTAN Öğretmenlere özel AY-TUR dinlenme tesisinde yemek verdi

18.08.2014