Belediye Başkanımız'a plaket verildi

Aydıcık İlköğretim Okulu çevre düzenlemesi ve restorasyon çalışmasıyla Aydıncık İlköğretim okulu yanında yapılan  üstgecide verdiği destekten dolayı okul aile birliğince ,Belediye Başkanımız Ferat Aktan’a plaket verildi.

Başkanımız ,yaptıgı konuşmada çalışmalar kapsamında okul duvarlarının baştan aşağı yıkılarak yerine yenisinin yapıldığını,korkulukların değiştirildiği,beton zaminin yenilendiğini belirtti.

Eğitime önem verdiklerini ifade eden Başkanımız , şunları söyledi:

“Çocuklarımızın iyi bir ortamda okumalarını istiyoruz.Bütün okullarımızın sorunları ile de ilgileniyoruz.Ayrıca öğrenci velilerinin en  çok üst gecit yapılmasını istedikleri okulun önünede üst geçiti yapıyoruz.Bu hizmetler tüm ilçemize hayırlı olsun.”

Daha sonra Okul Müdürü Adil Kozanoğlu ve Okul Aile Birliği üyeleri tarafından Başkanımıza ’a teşekkür plaketi verildi.

16.08.2014