Kurban Bayramı Bayramlaşması

Kurban Bayramın ilk gününü ailesine ayıran Belediye başkanımız Sn. Ferat AKTAN. ikinci gününü öğleden önce belediye personeli ile bir araya geldi. Personellerin sorun ve isteklerini dinledi ve önerilerde bulunarak bayramlaştı.

Öğleden sonra Aydıncık kamu müdürleri ile bayramlaşarak ilçşemizde oluşan eksiklik ve sorunların çözümü için değerlendirmelerde bulındu.

Üçüncü günü ise mahallelerde bulunan kahvehaneleri dolaşarak halkla bir araya geldi. Halktan gelen istek ve talebleri not alan başkan AKTAN en kısa sürede yapılacağını belirtti.

Dördüncü günü ise ilçemize gelen Ak parti İl Başkanı, İl yönetimi, Milletvekillerimiz ile bayramlaşma proğramına katıldı.

Kurban Bayramını yoğun şekilde geçiren başkan AKTAN yoğunluğunu kesmeden Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen İspanya Teknik Gezi proğramına katıldı.

23.10.2014