Belediyemizden Mahalle Muhtarlıklarına ayni yardım

• Belediyemizden Mahalle Muhtarlıklarına ayni yardım

Belediyemiz ilçemizdeki 5 adet mahalle muhtarlıklarına ayni yardımda bulundu. 20 Şubat 2012 günü belediyemizde, mahalle muhtarlarına 5 adet bilgisayar düzenlenen toplantı ile teslim edildi. Toplantıya Belediye Başkanımız Ferat AKTAN’ nın yanı sıra Atatürk Mahalle Muhtarı Kadir DOĞAN, Merkez Mahallesi Muhtarı Bülent ŞİMŞEK, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Latif BULDURLUOĞLU, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali AY, Yeni Mahalle Muhtarımız Mehmet Ali ARI, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa ERGÜNEŞ, Ak-Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel VATAN ve vatandaşlarımız da katıldı.

Belediye Başkanımız Ferat AKTAN; “Muhtarlıklar yerel yönetimlerin mihenk taşı ve bel kemiğidir. Muhtarlıklar yerel yönetim sisteminin en temeli ve çekirdeğidir. Sonuç itibari ile belediyeler de yerel yönetimin bir parçası olduğundan muhtarlıklar ile paralel çalışmalıdır. Bu bağlamda ilçemizin 5 mahalle muhtarlığına belediyemizin bütçe imkânları çerçevesinde elimizden gelen her türlü yardımları yapmaya hazırız. Bunun göstergesi olarak da 5 adet bilgisayarı 5 muhtarlığa teslim ediyoruz. Muhtarlarımızın çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurması, bilişim ve iletişim konusunda halkımızın ihtiyaçlarını yerinde, etkin ve hızlı şekilde sağlamaları için bu cihazları etkin bir şekilde kullanacaklarına eminim. Yapılan bu hizmetin muhtarlarımıza ve muhtarlıklarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Daha sonra söz alan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Latif BULDURLUOĞLU; katkılarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ederek; “Başkanımız ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek muhtarlıklarımızın en büyük sorunlarından birine çözüm getirmiştir. Bundan sonraki çalışmalarında her zaman başkanımızın yanında olacağız, ayrıca yapacağı çalışmalar için şimdiden kendisine başarılar dilerim” dedi. Çeşitli konularda görüş alış-verişi, dilek ve temennilerde bulunularak toplantı sona erdi.

16.08.2014