29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması.

Cumhuriyet ilanının 91.inci yıl dönümü ilçemizde coşku ile kutlandı. 28 Ekim öğleden sonra Atatürk büstüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığının çelenk sunma töreni ile başlayan Cumhuriyet bayramı 29 Ekim saat 09:00 cumhuriyet meydanında kutlama programı yapıldı.

Kutlama programına Vali yardımcımız Sn. Ali KATIRCI, Garnizon komutanı J.Kd.Bçvş Sn. Hüseyin ALTUNOK, Aydıncık Belediye Başkanı Sn. Ferat AKTAN, İlçe Emniyet Amiri Sn. Orhan ELVAN, İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yanında çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.

Tören saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşı eşliğinde bayrağımızın göndere çekilmesi ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vali yardımcısı Sn. Ali KATIRCI yaptı. Şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceğe giren öğrencilere ödül verilirken her okuldan birer öğrenci şiir okudu, Karate öğrencilerinin de gösteri sergilediği Program tören geçişi ile sona erdi.

30.10.2014